marți, 1 decembrie 2009

Traiti bine?

Da? Nu?

Hai ca va lamurim noi imediat. Ui asa facem:
Nu conteaza ca e criza in toi, noi iesim de la guvernare. Ok?

Buuun....

No acuma sa o vedeti pe asta, ce i-o facem lui Basescu de nu se vede.
Ii facem una dinaia de orice decizie ia, iese prost. Deci ce facem:

depunem motiune de cenzura sa pice guvernu', dupa care zicem ca noi il sustinem pe unu, care-o fi, Johannis.

Daca Basescu il pune pe Johannis, o pus-o: daca castiga alegerile nu mai pupa guvern veci, daca nu castiga alegerile, oricum e bine.

Daca nu il pune pe Johannis, ii trantim si guvernul ala, ca sa para ca tara merge prost datorita lui.

Cine? Lucian Croitoru? Vezi-ti de treaba. Jos cu el.

Hmmm.....o mai propus inca un guvern? Mda...

Nu conteaza, facem cumva sa nu il votam pana in alegeri, ca oricum nu se prea prinde populatia care e faza.

Cum? Nu mai vine o transa de la FMI? Asta este, lasa ca rezolvam noi cumva. Pana la urma "deficitul de imagine se va estompa in timp".

OK. Ziceti acum: traiti bine?

10 comentarii:

Anonim spunea...

Atunci te rog sa imi scri putin, care sunt masurile principale luate de "voi" pentru a preveni sau diminua efectele crizei. Daca nu sunt atatea, te rog sa imi spui care sunt masurile de iesire din criza, propuse de "voi", adica Basescu.

Marius Ogrean spunea...

Programul "Prima casa", legea salarizarii unitare, desfiintarea a 112 agentii de stat, investitii in infrastructura (vezi Gilau - Campia Turzii, centura Ploiesti), introducerea neimpozitarii profitului reinvestit

Anonim spunea...

Si pe cand se preconizeaza ca aceste metode, solutii, o sa scoata tara din criza, si o sa avem si noi o economie cat de cat functionala. De show am avut parte dar de rezultate mai putin.
Inca o intrebare, chiar crezi ca PD-L-ul are oameni capabili sa poata sa conduca tara? Daca crezi ca da, si presupun ca asa e, zi-mi de ce nu a adus acei oameni atunci cand un ministru PD-L conducea mai mult de un minister ?

Marius Ogrean spunea...

Economia e si acum functionala, desi are probleme. Totusi, nu se moare de foame in Romania ca in Coreea de Nord. Boc zicea ca in trimestrul 2 din 2010 se va intra pe crestere economica pozitiva.

Nu a adus alti membrii din PDL cand un ministru conducea mai multe ministere pentru ca asta insemna sa se schimbe configurarea politica a guvernului ceea ce insemna automat trecere prin parlament (vezi Constitutia).

Ovidiu spunea...

Anonymus, fa-te vizibil, ca asa-i frumos, sa stim cine cu cine discutam.

Intamplator am contacte de ambele parti. Desi unii din familia mea merg cu PSDul si desi asta mi-ar putea aduce bunastare, trebuie sa fim corecti si sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.

Nimeni nu e alb sau negru, adevarul e la mijloc si daca tragem linie si analizam bunele si relele e foarte clar ce alegere avem de facut. Construind viziunea pe minciuna nu ajungem nicaieri.

Tinerii voteaza cu Basescu pentru ca da speranta, alternativa ne da fiori.

₤utic spunea...

Si ce legatura e intre presedinte si masurile anticriza? Ultima oara cand m-am uitat in constitutie atributiile presedintelui Romaniei nu semanau deloc cu atributiile celui american care este si seful guvernului. In Romania presedintele are atributii de reprezentare pe plan extern (adica un fel de ministru de externe mai smecher), de mediere (adica un fel de judecator de pace sau consilier matrimonial) si in domeniul sigurantei nationale fiind seful CSAT si al armatei. Si exact temele astea nu sau discutat deloc in campanie.

@Ovidiu: daca tot ii critici pe altii ca sunt anonimi de ce nu ai profilul public?

Anonim spunea...

Corect, astea sunt atributiile presedintelui. Daca toti si-ar cunoaste limitele atributiilor sale ar fi asa de bine, am sti exact pe cine sa laudam sau sa condamnam pt un lucru facut. Ne-ar fi atunci mult mai usor sa alegem presedintele, am alege omul, nu partidul din spatele lui, facand confruntari care sa vizeze exact teme ca politica externa si siguranta nationala in care o sa se vada care este diplomatul adecvat pt Romania si interesele ei. Totul s-ar usura foarte mult, dar va intreb, se poate? Nu cred.

Apropo, numele meu nu conteaza atat cat opinia mea, consider eu.

Suciulik spunea...

Il am acum, e public. Nu mi-am dat seama ca nu era... nu-mi amintesc cand l-am schimbat. Ms de feedback.

Conteaza si numele, nu doar opinia. Trebuie sa ai curaj sa-ti sustii ideile, fara sa-ti fie frica daca altii o sa te judece. Eu ii respect pe cei care-si sustin ideile, chiar daca nu coincid cu ale mele.

Suciulik spunea...

a... misterul e rezolvat, eram logat pe o alta adresa de gmail...

Ovidiu aka Suciulik

dana spunea...

cand o majoritate se constituie in parlament, trebuie marius sa iti dai seama ca tot oamenii au votat si acea majoritate, deci dorinta poporului era clara. basescu a neglijat dorinta a 65% dintr votanti pentru ca asa o vrut el. Deci marius,...traiesti bine?