joi, 7 ianuarie 2010

Oameni slabi

In postul Habemus presedintem scriam ca speram ca dupa alegerile prezidentiale, partidele sa aiba bunul simt de a intelege ca nu mai merge sa faca opozitie distructiva ci trebuie sa vina cu idei constructive.

Am sperat degeaba...

Ieri, in comisia parlamentara care dezbatea bugetul din punctul de vedere al finantelor, parlamentarii PSD si PNL au propus doua amendamente interesante:
reducerea CAS cu 10% si cresterea punctului de pensie cu 100 de lei.

Intr-o emisiune de pe Money Channel, de aseara, la care a fost invitat Andrei Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, s-a zis ca pentru a finanta aceste masuri ar fi nevoie de inca 4 miliarde de euro la buget, bani de care evident ca guvernul nu dispune.

Astazi Sebastian Vladescu, Ministrul Finantelor, a spus ca demisioneaza daca Parlamentul voteaza aceste masuri.

Va intreb eu atunci: cat de iresponsabil poti sa fi ca parlamentar, sa propui astfel de masuri costisitoare cand stii ca tara are dificultati financiare?

Praf in ochi pentru prostime: "ne facem ca noi le vrem binele, marind pensia si scazand contributiile, cand de fapt ce propunem are scopul doar de a crea dificultati guvernului; ca doar nu le putem permite sa faca treaba ca iesim noi prost dupa aia"

Repet inca o data: felicitari celor care au votat cu Crin Antonescu! Romania bunului simt...

Fiecare partid cu siguranta stie ce masuri pot fi luate ca sa ia ochii poporului (adica pomeni), asa ca din moment ce PDL-ul aflat la guvernare nu le-a luat, ce motivatie poate avea opozitia sa le propuna decat neconstructiva?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!