sâmbătă, 10 iulie 2010

Intrebare juridica

Este sexul anal constitutional?

Raspunsuri posibile:

1. Avand in vedere experienta sexuala necesara pentru a ajunge aici, se poate considera ca este un drept castigat, deci nu poate fi limitat sau intrerupt.

2. Conform articolului 22, alin. 1 din Constitutie: "Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate" si conform articolului 23, alin. 1: "Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile", se poate argumenta ca sexul anal este neconstitutional pentru ca incalca dreptul gaurii fundului la integritate fizica si ii violeaza libertatea si siguranta.

3. Teoretic este, insa daca as fi Basescu sau Boc, m-as abtine pentru ca nu se stie niciodata. Ar fi pacat ca dupa atatea lupte politice, sa fie suspendat din functie pentru asa o incalcare a Constitutiei.

2 comentarii:

Olivia spunea...

de unde ti-a venit ideea cu intrebarea asta?

Marius Ogrean spunea...

Vroiam sa scot in evidenta cinismul politicienilor nostri si mai nou si al judecatorilor Curtii Constitutionale care, pentru a-si apara interesele, ar fi in stare sa argumenteze orice aberatie si sa o sustina cu toata convingerea. Vezi decizia Curtii Constitutionale vizavi de pensii (imixtiune juridica in guvernarea economica a tarii), vezi modificarile aduse la legea ANI de catre Gyorgy Frunda, s.a.