joi, 9 septembrie 2010

Glontul pe langa ureche

Ati mai auzit sintagma asta.
Hai sa vedem un pic o serie de evenimente:

- 2 decembrie 2009 - in plina campanie electorala, foarte aproape de alegeri, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru inselaciune in dosarul FNI, este arestat la Jakarta

- dezbaterea electorala intre Traian Basescu si Mircea Geoana are un moment cel putin interesant:- in 9 decembrie 2009 (alegerile au fost in 6 decembrie), Ministerul Justitiei a transmis Ambasadei Romaniei la Jakarta, cererea de extradare si documentele justificative pentru Nicolae Popa.

Ce inseamna asta? Urmatoarele trei propozitii sunt supozitii, insa, sunt destul de interesante:
Daca iesea Geoana presedinte,
- Ministerul Justitiei nu ar mai fi depus acea cerere de extradare.

- astazi Sorin Ovidiu Vantu nu ar mai fi fost arestat pentru implicarea in fuga lui Nicolae Popa.

- astazi Catalin Voicu nu ar mai fi arestat, nu s-ar fi aflat de convorbirile judecatorului Costiniu de la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu Voicu.

Revenind la sintagma "glontul pe langa ureche", eu as adauga ceva: "glontul pe langa ureche care nu se aude". Nu se va stii niciodata ce a fost, insa cu siguranta a fost ceva.

Intre timp, fapte sigure pentru ca s-au intamplat, doi primari PDL, unul din Valcea si unul din Baia Mare au fost condamnati pentru coruptie si fac puscarie iar cel din Craiova a fost eliberat din arest preventiv si procesul continua, tot pentru coruptie.

P.S. Intuitia a fost buna, nici nu ma asteptam altfel.
Avand in vedere insa incredibilele stenograme care au iesit si ca articolul l-am scris inainte sa apara, trebuie sa mai scriu un milion de chestii in plus. O sa urmeze si alte postari.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!