miercuri, 16 martie 2011

Ce se intampla de fapt in Japonia

Va dati seama ce grav.

4 din 6 reactoare au avut explozii.
Cititi ce scrie la fiecare reactor.
La reactorul 1, de exemplu, spune ca 70% din barele cu combustibilul radioactiv au fost deteriorate in explozia de sambata.

Astazi au dorit sa foloseasca un elicopter ca sa arunce apa de sus pentru a raci unul din reactoare. Nivelul de radiatii fiind prea mare, au anulat misiunea!

Autoritatile japoneze au fost criticate de catre jurnalistii japonezii pentru ca nu ofera informatii suficiente.
E incorect modul in care autoritatile tin populatia fara informatii. Daca as fi acolo, as vrea sa stiu tot ce se intampla, ca sa pot sa iau decizii pe masura: sa plec sau sa raman. Mi se pare nerusinare faptul ca guvernul considera ca stie el mai bine cum sa gestioneze situatia si implicit, deciziile oamenilor. Oamenii sunt cei care ar putea, teoretic, sa se imbolnaveasca de cancer si nu strategiile lor de PR.

Pozele sunt de pe www.cnbc.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Aberații de pe CNBC. Citește aici: http://theenergycollective.com/barrybrook/53461/fukushima-nuclear-accident-simple-and-accurate-explanation

Marius Ogrean spunea...

Un citat de pe site-ul tau:
Note that this is a blog, not a news website, and thus the following analysis, like all others on BraveNewClimate, is a mixture of news and opinion — but facts remain paramount.

Nu pot sa inteleg cum de ti se pare mai important ce zice un blog decat o agentie de stiri. Jurnalismul adevarat cere ca informatiile sa fie verificate din mai multe surse inainte de a fi publicate.

Faptul ca tu crezi mai repede un blog decat o agentie de stiri e analog cu a cere sa fii manipulat.