marți, 8 noiembrie 2011

Bravo Ponta!

Felicitari pentru pozitia vizavi de excluderea lui Geoana din partid!
Oricum nu se realizeaza nimic avandu-l pe Geoana in fruntea Senatului. Mai mult decat atat, prin opozitia nebuna pe care o face puterii, dauneaza partidului din care face parte, consolidandu-i imaginea antireformista.

Ce daca puterea va avea ambele presedintii? Nu e mai bine sa aiba parghiile necesare pentru a-si duce la capat programul? Daca ce vor face nu va fi suficient de bun, electoratul va decide in 2012. Daca puterea va reusi sa faca lucruri bune........da, PSD-ul are de pierdut.......dar in acelasi timp a castigat un punct la imagine, din punctul meu de vedere, prin faptul ca i-a lasat pe altii sa faca bine tarii. In Spania, de exemplu, opozitia a facut o intelegere cu puterea pentru a sustine niste masuri dificile dar importante pentru tara. La noi de ce nu s-ar putea intampla la fel? Daca s-ar intampla la fel, PSD-ul ar avea de castigat, Ponta ar avea de castigat.

Bravo.

P.S. "Te-ai imbolnavit, Marius? Ce-ai patit? Ahaaa, am inteles! Vrei sa schimbi tabara acum. Ai trecut de la portocalii tai la uslasi, ei? " :) Nu. Portocalii nu au fost niciodata ai mei. In schimb tara a fost si va fi tot timpul. Credeti-ma, chiar mi-ar placea ca PSD-ul sa vina cu ceva credibil, mai bun decat ce ofera PDL-ul, pentru ca tot noi am avea de castigat ;)

Niciun comentariu: