sâmbătă, 7 aprilie 2012

Romanii sunt prosti

Romanii sunt foarte prosti.

Altfel, Victor Ponta nu si-ar permite sa rupa scrisoarea de la presedintele tarii in care acesta spune ca este dispus sa demisioneze daca se schimba mandatul prezidential de la 5 la 4 ani.

Este o tara de oameni prosti, resentimentari, imbecili, frustrati, fara valori, fara bun simt.

Sunt convins ca o multime de oameni, vazand gestul lui Ponta de a rupe scrisoarea, au spus ceva in genul: "Ai ce bine le face! Asa le trebuie, naiba sa-i ia de portocalii!"

Cine vorbeste asa? Bugetari carora li s-au taiat salariile si pensionari carora li s-a impozitat pensia.

Intr-un fel e normal: in campania electorala se fac tot felul de lucruri pentru a polariza societatea, a-i convinge pe indecisi, a-i fideliza si mai mult pe fideli.

Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este ca, din 1990 incoace, PSD-ul si mai recent si PNL-ul isi fidelizeaza electoratul prin nesimtire. PD-L-ul este singurul partid de ani buni care se adreseaza si clasei de mijloc, oamenilor cu capul pe umeri, oamenilor cu bun simt care vor mai bine pentru ei si copiii lor.

Nu zic ca au facut foarte multe (desi au facut foarte multe), dar macar au bunul simt sa aiba bun simt.

"Revolutia bunului simt" a lui Crin Antonescu, pusa in aplicare prin cea mai desavarsita nesimtire si cinism... Dupa ce au abandonat tot ce tine de dreapta, liberalism, au imbratisat stanga si populismul, mai nou s-au hotarat sa imbratiseze si nationalismul. Partidul Nationalist Liberal....

Mie imi place sa cred ca am cat de cat capul pe umeri si incerc sa ma port cu bun simt. Este clar ca USL-ul nu vrea sa se adreseze celor ca mine. Am inteles mesajul: nu o sa ii votez.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine într-u totul. Vezi cum se prosternează în faţa ţţiganilor care- i umilesc. Sunt proşti dar, mai mult IDIOŢI.