luni, 21 mai 2012

Antiromanism

E evident ca PSD-ul isi bate joc de tara asta. Isi bate joc de institutii si isi bate joc de alegatori.

Prin atitudinea lui Victor Ponta ca premier si mesajele pe care le da isi confirma atitudinea profund antiromaneasca. Si nu este prima data.

Sa ne aducem aminte de campania electorala din 2009, pentru prezidentiale. PSD-ul se afla la guvernare impreuna cu PDL. Nu au facut nimic cat au fost ministri, ba mai mult, au creat criza politica. Dandu-si demisia din guvern si lasand tara cu un guvern cu puteri limitate in plina criza economica a fost de-a dreptul iresponsabil. Au facut tot ce au putut pentru a obtine functia de presedinte insa nu au reusit.

Cat a fost guvernul Boc, non stop au boicotat orice lege, orice reforma. Au depus motiuni de cenzura continuu. Au facut greva parlamentara. Au facut orice pentru a ajunge la putere.

Acum au ajuns la putere si in loc sa isi vada de guvernare, se ocupa cu sicanarea lui Basescu, schimbarea functionarilor din aparatul de stat. Dau mesaje de politica externa confuze, in educatie nu au interes sa faca nimic, ba din contra, le-ar conveni sa isi protejeze interesele din universitati.

In 2009 au fost la guvernare au facut prostii. In 2012 sunt la guvernare si fac prostii.

De unde atata nerusinare? Ce e in capul lor?

In tot acest timp, PNL-ul e pe nicaieri. Singurul lor mesaj pe care il sustin de ani de zile, "Jos Basescu!", este preluat acum de Victor Ponta. Crin Antonescu saracul a ramas fara obiectul muncii. Din ce am vazut, singura nisa care ii mai ramane este nationalismul. Orice pentru putere...

Un comentariu:

Anonim spunea...

analiza la realizarile guvernului din ultima luna ...
http://www.ziare.com/victor-ponta/guvern/ce-mare-scofala-a-facut-ponta-dupa-o-luna-de-guvernare-1171295