marți, 26 iunie 2012

Mai votati cu USL?

Asa o guvernare bataie de joc nu au vazut romanii in 20 de ani.
Scandaluri peste scandaluri, nesimtire pe toate planurile.
Liviu Dragnea anunta sus si tare ca era lui Adrian Nastase nu s-a terminat.

Dan Voiculescu face orice ca sa isi amane procesul, inclusiv demisia din Senat.

Nastase dupa ce ca a fost condamnat definitiv si irevocabil pentru coruptie, cu ultimele sfortari reuseste sa mai coaca un scandal de coruptie, in care implica un doctor si vreo trei politisti.

Ministrul de Interne Ioan Rus face exact ce scrie in lege cand il ajuta pe Nastase sa isi faca mascarada.

Ponta este dovedit un plagiator in toata regula (pentru ca este evident cand te uiti comparativ la cartea lui si la cele vizate) dar asta nu inseamna ca nu poate sa continue sa isi faca tara de rusine pe la cancelariile straine.

Parlamentul depune toate eforturile si reuseste sa simplifice procedura de suspendare a presedintelui. De ce? Pentru ca poate.

Tot parlamentul face tot ce ii sta in putinta ca sa nu ii permita PDL-ului sa aiba un reprezentat in consiliul de administratie al TVR.

La Evaluarea nationala la limba romana: "In momentul de fata va spun ca nu cred ca exista o posibilitate de revizuire a baremului in conditiile in care 90% dintre experti ne spun clar ca este o ambiguitate, 100% recunosc ca aceasta este propozitie subiectiva", a declarat ministrul Liviu Pop.

Hidroelectrica, cea mai profitabila companie de stat, intra in insolventa. Motivele sunt orice dar nu transparente.

Atatea scandaluri pe metru patrat de nu-ti vine sa crezi. Era suficient sa fie doar unul asemanator in timpul guvernarii Boc sau Ungureanu, ca explodau toate televiziunile si toata societatea. Acum, toata lumea e fericita.

Si poporul va continua sa ii voteze.

Niciun comentariu: