miercuri, 11 iulie 2012

Ne cred tampiti

USL-ul ne crede tampiti.

Cum e posibil ca un partid (de fapt doua jumatate) sa faca atat rau imaginii Romaniei?

Angela Merkel, comisarul pe justitie Viviane Reding, Presedintele Parlamentului European socialistul Martin Schulz, seful grupului parlamentar al popularilor din PPE, Comisia Europeana toti isi exprima ingrijorarea fata de derapajele democratice din Romania, tara in care Guvernul si Parlamentul nu respecta deciziile Curtii Constitutionale.

Se pune problema ca Romania si Bulgaria sa fie monitorizate separat pe justitie. Va dati seama ce inseamna asta? Inseamna ca pana si bulgarii ne-au intrecut la capitolul justitie si UE nu vrea sa ii discrimineze pe acestia, tratandu-i la fel ca pe noi, adica rau.

Ati mai auzit asa ceva in ultimii 8 ani? Se punea problema ca vom intra in spatiul Schengen in toamna, pentru ca olandezii incep sa lase de la ei. Se punea e bine spus. Dupa ce s-a intamplat zilele trecute, imaginea Romaniei s-a facut ferfenita.

Cum e posibil asa ceva? Cum isi permit sa se joace cu tara asta? Ne fac rau pur si simplu, noua, cetatenilor. Dupa ce ca oricum eram priviti ca fiind hoti si corupti datorita tiganilor si vagabonzilor, acum si Guvernul si Parlamentul sunt luate in colimator de straini.

Premierul plagiator?

Cum e posibil asa ceva?

Probabil ca ne cred tampiti, ca altfel nu se explica.

Niciun comentariu: