vineri, 10 august 2012

De ce nu poate fi invins Traian Basescu?

Raspunsul este unul de bun simt.

Totul incepe cand a fost operat de hernie de disc la Viena. Aceasta operatie a fost doar o acoperire pentru ce s-a intamplat de fapt. Lui Traian Basescu i-a fost implantat in coloana vertebrala un dispozitiv electronic. Acesta a fost atasat nervilor maduvei spinarii, oferindu-i dispozitivului o conexiune cu toti nervii din corp, in special cu cei ai creierului.

Acest dispozitiv comunica cu un calculator, oferindu-i informatii in timp real. De aceea, cand este intr-un interviu, raspunsurile pe care le da sunt atat de prompte si de percutante.

De asemenea, i-a fost implantat in ochiul drept un dispozitiv holografic care ii permite sa vada textul discursurilor ca pe un prompter. Datorita acestui fapt poate sa vorbeasca atat de liber in timpul declaratiilor si interviurilor. Singurul dezavantaj este ca, pentru a nu-si pierde echilibrul vizual si perspectiva, trebuie sa tina ochiul stang mai inchis. Aceasta este cauza pentru acel asa-zis defect.

Pentru ca tabloul sa fie complet, alunita de pe chelie este un semn evident al tratamentului cu bulsitaza difosfat cu extract de codoi, care are ca scop protejarea conexiunii aparatului cu calculatorul, pentru a nu putea fi nici bruiata, nici interceptata.

Respectivul aparat are un consum destul de ridicat de energie. Pentru a nu ii consuma rezervele proprii si a-l obosi in momente de maxima importanta, trebuie sa poarte haine de culoare mov sau albastru, pentru a asigura o absorbtie optima a energiei solare. Intelegeti acum celebra flacara violet.

Stiind acum toate aceste lucruri, este oarecum evident de ce nu poate fi invins.

In ciuda abilitatilor supraomenesti ale lui Crin Antonescu de a vorbi mult si de a nu spune nimic si cu tot talentul lui Victor Ponta de a spune una si a face alta, este normal ca nu ii pot face fata acestui cyborg politic numit Traian Basescu.

2 comentarii:

Dorin spunea...

Așa deci! Acum se explică tot!!!

Anonim spunea...

Bravo Marius! M-ai facut sa rad!!
Daca-mi permiti...TB nu poate fi invins pt.ca-i o c...a batrana!
Nu oricine poate conduce o nava in largul oceanului si,dupa o furtune naprasnica,sa ajunga la mal cu barca si echipajul complet!!!!
Asta apropos de...,,marinarul"!
S-auzim numai de bine!