luni, 14 ianuarie 2013

De ce mi-a fost frica nu scapam

De cand a castigat USL-ul alegerile in modul in care a facut-o am in minte acest titlu de articol. Stiam ca va veni momentul sa il scriu, insa, din pacate, a venit la doar o luna de atunci.

Cititi aici

In ultimele ei zile ca ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu a dat o ordonanta de urgenta prin care "toti educatorii si invatatorii din Romania trebuie sa absolve studii de licenta in urmatorii 6 ani pentru a-si continua activitatea in functiile didactice pe care le ocupa in sistemul de invatamant".

O tampenie mai mare ca asta nu am auzit in viata mea...Va dati seama ce aiuritor?

"Practic, noua masura obliga peste 22.000 de cadre didactice din invatamantul prescolar si primar sa faca o facultate daca vor sa isi pastreze postul."

"Masura asta este doar ca sa dam bani unora la facultati particulare. Un profesor care a facut Liceul Pedagogic si are 30 de ani vechime este un meserias. Nu-l schimba acum o hartie dupa 2-3 ani la facultate. Sunt educatori sau invatatori care au 50 si ceva de ani si risca sa-si piarda postul la cativa ani inainte de pensie", a declarat pentru HotNews.ro, presedintele sindicatului FSLI, Simion Hancescu.

Imi vine sa rad, dar de fapt e de plans. Si tot mai de plans va fi de acum incolo.
O sa ajunga oamenii sa il regrete pe Emil Boc. O sa ii pupe mana cand il vor vedea. Deja 22000 de oamenii (22000 de oameni!!!!!!!!!) dintre care cu siguranta multi au votat cu USL vezi doamne ca sa se razbune pe PDL ca le-a taiat salariile (care intre timp au fost reintregite) incep acum sa inteleaga ce greseala au facut.

Mai vreti un exemplu de masura halucinanta pe care guvernul USL vrea sa o ia?

Cititi aici

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu anunta ca nu se vor mai face plati catre spitalele private din fondul national de sanatate. Asta inseamna ca pentru a beneficia de banii pe care ii platim la sanatate, vom fi obligati sa mergem doar la spitalele de stat, unde stim cu totii ce dezastru e (spaga, conditii slabe, etc.).

Acesta va fi cuvantul de ordine in anii care vor veni: vom fi obligati!
"Ce libertate? Ce optiuni? Unde va credeti? Aici faceti cum va spunem noi!"

Comunisti ati votat? Comunism veti avea!

Niciun comentariu: