joi, 28 februarie 2013

Sa vedem cine guverneaza mai bine

Au inceput problemele si pentru guvernul USL. Energia electrica s-a scumpit la inceputul anului, proteste impotriva exploatarii gazelor de sist si impotriva disponibilizarilor la Posta Romana.

Victor Ponta declara azi: "Sunt din ce in ce mai radical in ceea ce priveste blocajul si inertia care exista la nivelul administratiei centrale, sa facem cat mai putin, sa nu gresim, sa nu ne asumam raspunderea, ca ne trezim cu dosare la DNA".

"Orice fel de functionar, il atingi si cu o floare, merge la prima infatisare si instanta il pune inapoi in functie si ii da bani si pentru cat nu a muncit".

"Sunt pur si simplu functionari care s-au invatat ca cine nu munceste nu greseste si cu cat spui mai des nu se poate cu atat scapi mai usor de raspundere. Nu vreau sa mai am de-a face cu oameni care spun 'Nu se poate', vreau sa lucrez cu oameni care spun 'Cum se face'".

"O sa fiti uimiti cate functii importante de conducere sunt ocupate in urma hotararilor judecatoresti, nu prin concurs, nu prin asumarea raspunderii ministrului. In Romania oamenii sunt numiti in administratia centrala prin hotarari judecatoresti".

A inceput saracul sa se planga. Vede si el acum ce inseamna sa guvernezi o tara ca Romania. Azi maine o sa il roage pe Emil Boc sa-i fie consilier...

Poporul ce face? Probabil multi se uita la televizor total nedumeriti: "Pai ziceau ca o sa ne mareasca pensiile si salariile. De ce nu fac nimic?"

Asta-i problema cea mare. Dupa manipularea de atatia ani de zile PDL-ul a ajuns jos in sondaje. Ce se va intampla cand si USL-ul va pierde increderea populatiei?

Eu zic ca nu vrem sa ajungem acolo. Asta ar insemna cresterea criminalitatii, cresterea evaziunii, emigratie in masa, revolte, violenta.

Acum vom vedea cu adevarat cine guverneaza mai bine!

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site