duminică, 9 iunie 2013

Invalidarea revizuirii Constitutiei

De-abia astept ca CCR sa declare neconstitutionala scaderea validarii unui referendum cu doar 30% prezenta.

De ce?

Ca sa pot sa boicotez referendumul pentru validarea constitutiei lui Antonescu.
Dupa cum ati observat, am scris cu "c" mic, mai sus. Aia nu se poate numi Constitutie. Ce face comisia condusa de Crizel este o bataie de joc din toate punctele de vedere.

Sa va dau un exemplu elocvent: nu se va schimba articolul din Constitutie care ingreuneaza in momentul de fata confiscarea averilor dobandite ilicit. Se propune in schimb ca magistratii care gresesc sa plateasca daunele pe care le produc.

Nu numai ca sunt aparati hotii trecuti si prezenti, dar se vrea apararea si celor din viitor. Ce procuror va mai avea curajul sa se implice intr-un dosar important, dificil, stiind ca e posibil sa trebuiasca sa plateasca cine stie ce sume ulterior?

Se vrea ca orice cetatean sa fie obligat sa se prezinte la o comisie parlamentara care il cheama. Asta inseamna ca orice procuror sau judecator va trebui sa dea cu subsemnatul la Parlament cand cine stie ce politician mai important are probleme in justitie.

Si alte si alte aberatii.

De-abia astept sfarsitul carierei politice a lui Antonescu in momentul in care se va invalida constitutia propusa de el.

Spun asta intr-o nota optimista, desigur, ca daca revizuirea va trece la referendum, Romania este terminata.

Avem optiunea sa mergem pe calea dezvoltarii sociale si economice, respectand statul de drept si justitia sau sa cufundam tara in haos, care pe care, care are mita mai mare...

Aveti grija ce faceti, romani!

Niciun comentariu: