miercuri, 4 septembrie 2013

Protestatari inconstienti


Am fost la protestul impotriva proiectului Rosia Montana insa nu inseamna ca nu ma enerveaza o parte din oamenii care protesteaza. Daca au atata spirit civic, de ce nu au iesit anul trecut sa protesteze cand a fost lovitura de stat? In Bucuresti au fost doar cateva sute de oameni, in restul tarii, nimic.

E usor sa protestezi pentru ceva ce e la moda. Cand vine vorba insa de ceva mai complicat, urat si subtil, pur si simplu li se rupe. Sunt de-a dreptul iresponsabili.

Nu sunt doar iresponsabili dar si cam tampiti unii dintre ei (na, ca m-am enervat). Cat de batut in cap trebuie sa fii sa afirmi in continuare ca nu exista nicio diferenta intre PDL si USL?

Spuneti-mi, va rog: care ministru PDL a fost condamnat la 5 ani de inchisoare fiind in exercitiul functiei?

Cat de tampit trebuie sa fii sa strigi: Jos capitalismul ?

Sunt si oameni ok printre ei dar si multi prosti.

Sper ca macar protestele astea sa ramana cat de cat in mentalul colectiv, astfel incat in viitor, cand va mai fi nevoie, sa iasa mai multi oameni in strada.

Cum naiba pot sa afirme ca toti sunt la fel, cand Antonescu, presedintele Senatului, ataca DNA-ul?
Ponta plagiator, mincinos si ipocrit. Voiculescu securist dovedit, azi maine posibil condamnat la inchisoare. Antena 3 acuzata de santaj. Somaj in crestere. Taierea investitiilor. Probleme cu incasarile la buget. Fonduri europene blocate. Ministri propusi desi erau incompatibili sau aveau probleme cu DNA-ul. Au stricat legea educatiei a lui Funeriu. Guverneaza numai prin ordonante de urgenta desi au 70% majoritate in Parlament. Vor sa schimbe Constitutia si sa includa in ea tot felul de aberatii. Au dat lovitura de stat de anul trecut dupa care si Ponta recunoaste ca nu ne-am revenit, ca tara.

Cate dovezi va mai trebuie ca sa deschideti ochii?

Niciun comentariu: