duminică, 27 octombrie 2013

Cum am ajuns postac de partid

Dorind sa demonstreze ca desi are o varsta destul de inaintata nu este deloc rezistent la schimbare, Ion Cristoiu de ceva timp incoace se pregateste sa intre in gratiile noii puteri care, considera el, va veni incepand cu alegerile prezidentiale din 2014.

Orice ar spune el, daca va uitati in trecut, veti vedea cum a urmarit puterea de-a lungul timpului. A fost la Antena 3 ani buni, a dat in Basescu impreuna cu ceilalti. Basescu a devenit puternic, Cristoiu s-a dat cu el. Acum presedintele este pe picior de plecare, "maestrul" face demersurile pe care le crede necesare ca sa ramana frecventabil si pentru noua putere.

Foarte bine. Asa vede el sa faca jurnalism, ii urez succes. Cititorii lui trebuie sa inteleaga insa cu cine au de-a face cand il citesc, daca o sa il mai citeasca.

In articolul de mai jos, Cristoiu ma denumeste "postac de partid" dar intr-un mod comic. Desi am semnat comentariul la articol cu numele meu, Marius Ogrean, el scrie: "Sub porecla Marius Ogrean, un postac de partid scrie astfel"

Puteti vedea articolul lui aici.

Halal "maestru"...

P.S. O ipoteza: "Cum ii dam in gura la Evenimentul Zilei? Hai sa incercam sa ni-l apropiem pe Cristoiu, ca stim toti ce fel de om e. Daca incepe sa ne sustina pe noi si da in Basescu, redactia nu va putea sa incheie colaborarea cu el pentru ca apoi ii vom ataca spunand ca desi se dau echilibrati si democrati, cum vine un jurnalist care nu are aceeasi opinie cu ei, il dau afara. Cum o sa mai poata atunci critica Antena cu cazul Bendeac cand si ei fac la fel? Ii mancam din interior". Cum vi se pare?

Niciun comentariu: