duminică, 15 decembrie 2013

Victor Ponta e mort...politic

Uitati-va la el. Cat e el de inalt la statura si de prim-ministru, de fapt e mort...politic.

Mortul vorbeste la televizor. Mortul tine sedinte de guvern. Mortul da mana cu Obama in timp ce moare. Probabil ca a fost inhumat politic o data cu Mandela.

Ca e mort politic, asta e sigur. Singurele care il mai tin in amintirea colectiva si a prostimii sunt Antena 3 si RTV. Daca nu ar fi aceste doua institutii de propaganda, buruienile ar fi crescut deja de mult timp pe mormantul lui politic. Asa, mai este cate-un Gadea, Badea si care o mai fi pe acolo ca sa ii mai tunda iarba si sa-i ude florile.

Caci el este deja mort politic.

Un guvern mai abject decat guvernul Ponta mai rar: plagiat peste plagiat (vezi primii propusi la Ministerul Educatiei plus insusi primul ministru), ministru condamnat la inchisoare cat era in functie, privatizari aranjate care au esuat lamentabil, atacuri la DNA si ANI, legea amnistiei, modificarile la codul penal prin care se legalizeaza furtul functionarilor publici, minciuni peste minciuni, nicio masura de reforma luata, taierea investitiilor, tentativa esuata de a crea probleme institutiilor de presa aflate in insolventa prin interzicerea dreptului de a emite.

Un dezastru!

Bine ca a murit. Sunt curios cat mai pot sa ii tunda iarba propagandistii. Mirosul de cadavru nu il pot acoperi la infinit.

Niciun comentariu: