vineri, 22 august 2014

Cum ar putea castiga Macovei presedintia

Am avut o mica revelatie.
Daca Iohannis ii cedeaza locul de candidat din partea ACL Monicai Macovei aceasta nu prea are cum sa piarda. Ar avea si imaginea buna de luptatoare anti-coruptie si masinaria de partid in spate care sa o sustina.

Ar fi miscarea castigatoare!

Iohannis are profil bun de iepure electoral. A fost iepurele lui Geoana in 2009 din pozitia de premier desemnabil. El intotdeauna a fost folosit de altii (Voiculescu, Antonescu).

Daca se intampla asta, sunt sustinator 100% Macovei!


Sa zicem ca asta e planul mare: Iohannis ii cedeaza locul Monicai Macovei.

Candidatura Elenei Udrea este foarte buna. Daca Macovei ar fi fost singurul candidat femeie, asta ar fi putut fi un handicap pentru ea. Acum ca vor fi doi candidati femeie, publicul misogin va fi induplecat mai usor.

Astfel, lumea nu se va mai lega prea mult de sexul candidatului ci vor fi mai atenti la mesaj si programe electorale!


Si sa va mai zic una, ca incepe sa se lege.
Am citit pe Hotnews la un articol un comentariu interesant despre Iohannis. Ii enumera slabiciunile si printre ele una interesanta.

Poate ca e minciuna, poate ca e reala: spunea ca ar fi fost traficant de copii. In anii 90 erau oameni care faceau activitatea asta pentru strainii care vroiau sa adopte copii din Romania.

Basescu a spus ca este o activitate in CV-ul unui candidat care ar trebui dezvaluita. Lumea a crezut ca este despre Ponta. Eu cred insa ca ar putea fi despre Iohannis. Daca nu faza cu traficul de copii, altceva.

In urma unei astfel de dezvaluiri, Iohannis se retrage din campanie si locul de candidat ACL il ia Macovei (sau poate Predoiu, desi nu cred).

Cum spuneam, cu imaginea ei de luptator anticoruptie si cu voturile PDL si PNL in spate, nu are cum sa nu castige!


Rolul in campanie al Elenei Udrea este sa se tavaleasca in noroi cu Ponta.
Ca sa ii lase loc Monicai Macovei sa aiba imaginea neatinsa de tot felul de mizerii (vezi lupta lui Basescu cu Ponta).


Sa vedem daca intuiesc bine. Daca e asa, parca isi mai spala un pic din imagine Vasile Blaga, ca prea nu a facut nimic cu PDL in ultimii ani.

Niciun comentariu: