joi, 30 octombrie 2014

O mica doza de penibil

Cu riscul de a fi penibil, o sa spun urmatorul lucru: parca tot cu Udrea as vota.

E clar ca nici Macovei, nici Udrea nu au nicio sansa. Absolut nicio sansa.

A spus prea multe Basescu si a fost prea sigur pe el ca sa fie baliverne...toate. Udrea probabil chiar nu e in dosarul EADS si ca s-a vazut cu Bica...da, nu prea e in regula....dar pana la urma....asta sa fie cea mai mare problema.... La cate mizerii s-au facut, se fac si se vor mai face, exact de Bica si Udrea la Paris o sa ne mai arda...

Ideea e ca, pana la urma, e asa cum zice Basescu: USL-ul intr-o forma sau alta se va reface. Ca vor fi unii la putere si altii in opozitie, tot aia va fi, sa fim seriosi. Va fi ceva in genul cum a fost cu Tariceanu prim-ministru: el saracul avea doar vreo 20% in Parlament........ Si PSD-ul cumva, din greseala, ii sustinea fiecare miscare.....

A avut Ponta opozitie de cand este prim-ministru? Nu. Nimic. Zero. USL-ul a fost cu el, PDL-ul isi astepta randul si mai primea cate un os aruncat de guvern.

Ce opozitie o sa fie? O sa fie ce-o sa fie... Ca si Basescu ii stie pe toti, ii are la mana pe multi. O sa ii faca loc si lui cumva printre ei.

Deci......... practic nici nu prea conteaza alegerile astea.

Ar fi totusi ok sa fim consecventi cu noi insine si sa spunem ca Ponta nu trebuie sa iasa presedinte. Asa si este. Ponta este un om detestabil.

Dar cam atat. Ca iese Iohannis si, poate sa fie adorabil, totul va fi o negociere intre partide.

Noi pulimea sa ne vedem de plata impozitelor si eventual de crearea de ceva plus valoare. Ca doar politicienii trebuie sa raporteze si ei niste crestere, nu?

Niciun comentariu: