marți, 20 ianuarie 2015

Tantalaul de la Cotroceni

Din punctul meu de vedere e clar ca intre Werner si Ponta exista o intelegere.

Altfel nu se explica de ce Presedintia nu are niciun punct de vedere pe tema odioasei ordonante de urgenta prin care Ponta vrea sa scape de doctorat.

In momentul asta practic institutiile statului roman nu mai functioneaza normal. Guvernul da OUG-uri flagrant neconstitutionale (vezi si decizia de azi a CCR prin care a decis ca ordonanta pentru migratia alesilor locali a fost in intregime neconstitutionala), Avocatul Poporului este complet inexistent, Presedintia nu zice nimic, Parlamentul nu depune motiune de cenzura.

Ce naiba de stat e asta?!?!?

Ce dracu face tantalaul ala care a ajuns la Cotroceni? El ar trebui sa vegheze la buna functionare a institutiilor statului. Cum isi face datoria din moment ce majoritatea institutiilor importante sunt in plop?

P.S. Se pare ca Parlamentul e in vacanta si reincepe activitatea pe 2 februarie. Cu atat mai rau! In lipsa Parlamentului care oricum nu ar fi facut nimic ca e plin de corupti, presedintia este singura institutie care mai poate ridica semnale de alarma. Si Werner tace ca prostul. E batut in cap, serios. Nu simte lucrurile. El inca se crede in biroul lui de primar de oras mic de munte.

Niciun comentariu: