joi, 12 februarie 2015

Despre tacerea lui Basescu

Este foarte bine ca tace Basescu. Ne-a spus chiar el in discursul de la PMP dar fiind prinsi in valtoarea cu Udrea poate ca nu am inteles exact mesajul.

Probabil ca are si alte motive pentru a tacea dar este foarte important sa inteleaga romanii ce inseamna cu adevarat sa faci reforma intr-un stat atat de putred cum e cel din Romania.

Vorbea atunci de umilinte. Da. Daca vrei sa schimbi ceva vei fi atacat in cele mai marsave moduri, majoritatea iti vor sari in cap sa te acuze de vrute si nevrute iar cei putini care te sustin sunt prea lasi ca sa iti sara in aparare.

De foarte multe ori cat a fost presedinte adversarii l-au pus pe Basescu in situatii imposibile, in care orice decizie ar fi luat iesea prost. Astfel de situatii sunt cele care erodeaza imaginea publica.

Foarte bine, lasa sa vada si Werner si romanii ce inseamna asta.

Astazi, votul prin care parlamentarii l-au aparat pe Vosganian de ancheta penala a creat o astfel de situatie. Orice ar fi facut Werner iesea prost: daca iesea cu o declaratie publica in care certa parlamentul isi contrazicea el insusi discursul pe care l-a avut in parlament acum vreo doua, trei zile. Daca nu zicea nimic, oamenii il acuzau ca a fost complice. Daca a dat un comunicat de doi lei pe Facebook...oamenii pe buna dreptate il pot acuza de lipsa de implicare.

La cat mai multe situatii dinastea, Werner! Sa ajungi sa regreti tampeniile sterile pe care le sustineai in campanie cu un alt fel de politica, consens si alte aiureli.

Niciun comentariu: