miercuri, 18 februarie 2015

E fain sa fii liber

Mi se pare o super prostie sa sustii un politician in ciuda evidentelor. Am spus-o de atatea ori legat de Ponta, Voiculescu, Antonescu, Tariceanu si multi altii.

O zic acum si legat de Basescu. L-am sustinut intr-un mod incredibil in cei 10 ani de mandat.

Trebuie sa recunoastem insa ca evenimentele recente din spatiul public nu il arata intr-o lumina prea buna.

Mai degraba, il arata asa cum il descria Cristian Tudor Popescu: un om care una zice in public si alta face in spatele usilor inchise.

Udrea si mafia din jurul ei in mod clar au beneficiat de protectie. Pana si eu am auzit asta de la o persoana care este destul de bine conectata la ce se intampla prin Bucuresti.

Cel mai probabil Basescu a facut toate mizeriile de care este acuzat de Tapalaga.

Din fericire, declarativ a dat mesajele corecte in legatura cu sustinerea statului de drept, a justitiei, a reformarii statului. De asemenea, nu este acuzat de infractiuni. Este acuzat doar ca este un mare manipulator care si-a urmarit propriul interes de cate ori a putut. Cand nu a putut altfel, atunci a urmarit interesul national.

Asta este. In momentul de fata este un politician cu experienta care mai stie una alta. Daca va face lucruri bune pentru tara in continuare, foarte bine. Daca nu, eu ma simt foarte bine bagandu-mi picioarele in el de Basescu.

E fain sa fii liber.

Daca Basescu ar fi liber si el, nu ar mai sustine-o pe Udrea. Dar nu e.

Niciun comentariu: