duminică, 1 februarie 2015

Udrea, tradatoarea

Un scenariu interesant:

George Maior, fostul sef SRI, nasul lui Ponta, era propus de catre Ponta ca viitor premier. Maior nu a dezmintit nimic deci e posibil sa fi lucrat impreuna cu Ponta.

Udrea, pe care multi au acuzat-o ca avea intelegere cu Ponta, a incercat sa saboteze voturile basistilor inlocuindu-l pe Cristian Diaconescu in postul de candidat al PMP la prezidentiale. Probabil a jucat la doua capete, si cu Basescu, si cu Ponta in ideea ca ea este un politician puternic, ea cade in picioare tot timpul, nu?... Indiferent de cine e la putere....

Basescu a inteles asta si, cum nu mai avea timp sa faca nicio schimbare, a trecut sa o sustina pe Udrea la prezidentiale. Scopul lui era ca voturile basistilor sa nu se risipeasca ci sa mearga la un candidat anti-Ponta.

Vazand ca nu merge treaba, oamenii lui Ponta prin George Maior au incercat sa o saboteze pe Udrea in ultimul moment postand pozele cu ea si Alina Bica la cumparaturi in Paris. SRI-ul avea acele poze pentru ca o filau pe Bica in dosarul retrocedarilor ilegale.

Udrea a luat totusi multe voturi in turul intai, in turul doi Basescu i-a indemnat pe basisti sa voteze impotriva lui Ponta si acesta a pierdut alegerile.

Cand Basescu a cerut sa se afle cine a dat pozele cu Udrea si Bica, baietii din SRI s-au interesat si cu siguranta au aflat ca si Maior e implicat.

Au venit legile Big Brother in discutie. Sefii operativi din SRI l-au presat pe Maior sa insiste ca CCR a gresit ca a respins legea pentru ca saracul serviciu nu mai poate prinde teroristi. Maior a muscat momeala, a inceput sa se ratoiasca la CCR dar prin asta si-a pus punct carierei de sef la SRI. Werner i-a cerut demisia si gata. L-au lucrat pe Maior pentru ca in campanie l-a sustinut pe Ponta!!!!

Replica?

Udrea, care era in barca cu Ghita si Ponta il ataca acum pe Coldea prin interviul de la Hotnews pentru ca sunt suparati ca au ramas fara jucaria din fruntea serviciului, Maior si ca o sa ii ia DNA-ul cu tot felul de dosare!!!!

Asta e!

Niciun comentariu: