marți, 30 iunie 2015

Despre relatii echitabile

Dupa cum am spus in ultimul articol, relatia dintre barbati si femei este asa: barbatii sunt atrasi de frumusetea femeilor iar femeile sunt atrase de statutul barbatului.

De aici rezulta urmatoarea realitate: intr-o relatie mediocra femeia vine cu frumusetea si barbatul cu statutul.

Mai evident de atat nu poate fi prezentata enorma asimetrie dintr-un astfel de cuplu.

O astfel de femeie tot ce are de oferit este o fata frumoasa, sani mari, niste maini si picioare epilate si o piele bronzata.

Barbatul ii ofera bani, casa, statut, concedii, etc.

Lucrurile nu ar fi chiar asa de rele daca femeia nu ar crede ca aceasta situatie este echitabila.

Dar din contra, femeilor mediocre aceasta situatie li se pare perfect echitabila. Ba mai mult, daca prostul nu are grija cum se comporta nu mai pupa el nimic...

De aia, e de preferat, din punctul ei de vedere, ca barbatul sa fie cat mai tantalau, sa nu prea fie in stare sa puna cap la cap lucrurile.

Si daca le pune cap la cap, trebuie sa fie genul caruia i se pare acceptabila o astfel de relatie bazata pe impostura.

Credeti ca sunt putini oamenii despre care vorbesc? Eu zic sa va uitati putin mai atent in jur.

Ce am prezentat eu este doar componenta principala din perspectiva ambelor sexe dar fiecare mai vine si cu alte gusturi, alte lucruri de oferit. Va dati seama ca o astfel de femeie daca are un apartament al ei, sa zicem, este deja printesa printeselor, nu ii mai poate ajunge nici un seic din Dubai la nas. De asemenea, un barbat care nu prea are bani si/sau statut si este de genul asta va fi ca un catelus in fata unei femei frumoase pentru ca sau in capul lui faptul ca ea sta cu el ii creste valoarea sau se prinde de ea cu disperare pentru ca nu stie daca va mai gasi vreodata alta la fel de frumoasa.........

Ma opresc. Atata prostie e in capul oamenilor cand vine vorba despre relatii incat este obositor sa scrii despre ea.

Niciun comentariu: