duminică, 9 august 2015

Basescu, securistul

De ce nu este inca Iliescu judecat pentru crimele de la mineriade?

Pentru ca Basescu este un securist!

Vreti sa-mi spuneti mie ca a ajuns ministru al transporturilor (!) in 30 aprilie 1991 prin merite, munca, etc.? Cum credeti voi ca punea Iliescu un ministru in guvern daca nu stia de unde sa-l ia?

Cum credeti voi ca a fost sef la Anvers pe vremea lui Ceausescu? Daca Teodor Melescanu, Ilie Sarbu, Patriarhul Daniel au lucrat la Geneva nu avem nicio problema sa spunem despre ei ca au fost securisti. Despre Basescu de ce sa spunem altfel?

Daca pe Adrian Nastase care a luat niste spagi l-a bagat in inchisoare, de ce pe Iliescu l-a protejat, desi din cauza lui au murit oameni, multi altii au fost batuti, arestati pe nedrept, abuzati?

Cum se face ca a trebuit sa vina Iohannis presedinte ca sa se publice inregistrarea intreaga cu discursul lui Iliescu in care le dadea ordine minerilor?

Pentru ca Basescu l-a protejat. Iliescu l-a creat pe omul politic Basescu. Basescu era santajat ca se vor divulga informatiile despre trecutul lui de securist asa ca toata lumea s-a facut ca ploua, s-au uitat in alta parte cat a fost Basescu la Cotroceni.

Ce a facut Basescu bine? Exact ce spunea Sorin Ovidiu Vantu: s-a dat cu americanii.

La alegerile din 2004 el era securistul candidat sustinut de americani. Americanii stiau asta asa ca Basescu a trebuit sa le demonstreze ca este de incredere.

Acum ca nu mai este presedinte, singurul lucru care il mai tine in joc, sa zic asa, ca sa nu aflam public ca a fost securist este faptul ca stie niste lucruri. Si atunci baietii il tolereaza.

Niciun comentariu: