vineri, 21 august 2015

Ce s-a intamplat cu Basescu si Udrea

Ce s-a intamplat?

Dupa ce a plecat de la Cotroceni baietii au vrut sa-l prinda pe Basescu.

De ce? Din doua motive: din razbunare/mandrie/orgoliu si pentru ca este un adversar politic care mai are niste procente.

Ce au facut?

Au luat-o pe Udrea in speranta ca il va turna, pentru ca, sa fim convinsi de asta, toate smenurile pe care le-a facut ea au fost cu ok-ul lui Basescu.

Se pune atunci problema de ce nu l-a turnat Udrea pe Basescu?

Aici e cheia.

Discutia dintre ei doi cam asa a fost:

"Elena, indiferent daca ma torni sau nu, nu ai cum sa scapi de puscarie. Sa fii sigura ca daca ma torni te scapa de un dosar, cel pentru care ai negociat cu ei sa primesti imunitate in schimbul denuntului, dupa care iti fac altul...ca au de unde. Si asa pic si eu, pici si tu.

Daca pic si eu din cauza ta atunci sa fii sigura ca s-a terminat cu tine. Nu vei mai avea pe nimeni, ca doar ceilalti nu te vor primi si sa fii sigura ca eu o sa fac tot ce pot ca sa nu iti fie bine cand iesi. Ramai cu banii pe care ii ai si, gata, viata lunga...

Daca nu ma torni, in schimb, o sa faci un an, doi de puscarie dupa care, cand iesi, o sa fii omul meu, ca si pana acum. Eu o sa fac tot ce pot ca sa te ajut. Vezi doar ca, Doamne-ti multam, fraieri care sa creada in noi inca mai avem, PMP-ul va lua ceva procente, o sa ramanem cat de cat in schema si cand iesi ai un loc unde sa te intorci."

Dupa cum s-a vazut, Udrea a fost fata de comitet si nu l-a turnat.

Asa ca baietii i-au redeschis dosarul casei din Mihaileanu....

Si probabil ca o sa faca amandoi puscarie.

Niciun comentariu: