luni, 31 august 2015

Despre pariul lui Iohannis

Cand i se va infunda lui Iohannis strategia de a controla clasa politica prin santaj?

Cand se va da sentinta definitiva in dosarul referendumului fraudat, in care Dragnea a luat deja un an cu suspendare in prima instanta si se mentine sentinta cu suspendare.

Asta inseamna ca Iohannis a avut un troc cu Dragnea: il scapa de puscarie si in schimb ii preda la cheie PSD-ul. In aceasta situatie eu il anunt de pe acum ca voi iesi sa protestez. Daca pentru un milion si ceva de voturi furate iei cu suspendare, oare cate trebuie sa furi ca sa iei cu executare? Ar fi o sfidare incredibila si inadmisibila.

Daca, in schimb, Dragnea va lua cu executare in decizia definitiva, inseamna ca Iohannis a avut un troc cu el prin care sa ii predea la cheie partidul pe mainile SRI-stului Gabriel Oprea si face puscarie DOAR in dosarul referendumului. Credeti voi ca atat timp cat a fost presedintele consiliului judetean Teleorman nu a facut el un milion de ilegalitati? Il lasa baietii doar cu condamnarea pentru frauda de la referendum daca e baiat cuminte si face ce i se spune, caci altfel nu se poate explica pacea suspecta care s-a asternut peste partidele politice.

De ce spun ca Oprea este SRI-st?
Conducator de doctorate la Academia SRI-ului, unul care de-abia leaga cateva propozitii?!?! Mai mult nici nu trebuie sa spun.

Daca il pun pe Oprea la conducerea PSD atunci scapam de acest grup infractional organizat care a capusat Romania de 26 de ani si putem trece la dezvoltarea acestei tari cu potential.

....

Daca e asa cum spun...si probabil ca e, atunci Iohannis ar trebui sustinut mai mult.

Pana la urma, acesta este pariul administratiei lui. Daca ii iese acest joc prin care practic a inlocuit democratia din Romania cu un sir lung de santaje, atunci ne va fi bine si noua (votul prin corespondenta, legea sanatatii, legea salarizarii, regionalizarea, eventual chiar modificarea Constitutiei) si ii va fi bine si lui.

Daca nu ii iese atunci noua ne va fi ca si pana acum si lui sigur ii va fi rau.

Niciun comentariu: