joi, 10 septembrie 2015

O solutie pentru problema imigrantilor

Uitati o solutie pentru cea mai mare sursa de nemultumiri in legatura cu valul de refugiati si anume frica de fundamentalistii islamici.

Uniunea Europeana sa adopte niste directive (asta inseamna ca vor trebui implementate in legislatie de fiecare tara membra) prin care:
- sa se interzica purtarea burqa in public pe teritoriul UE
- sa se interzica legea sharia pe teritoriul UE
- musulmanii sa nu aiba voie sa isi scoata covorasul sa se roage la Allah oriunde ii taie capul pentru ca ii deranjeaza pe ceilalti, blocheaza circulatia, etc.
- si alte interziceri de obiceiuri musulmane care creeaza disconfort majoritarilor europeni.

Pare discriminatoriu dar nu este deloc. Din moment ce exista legi care interzic sustinerea miscarii legionare, interzic partidul comunist si altele asemanatoare, se pot da foarte bine legi si in legatura cu islamismul.

Scopul legilor pana la urma este stabilitatea sociala. Sunt niste reguli pe care toti le respecta, indiferent ca le place sau nu, pentru ca societatea sa poata functiona, sa nu fie haos.

Daca musulmanii au o religie cu elemente care ii predispun la violenta, intoleranta, etc., le interzicem manifestarea acelor elemente.

Vor sa vina aici? Respecta regulile casei, ca toti ceilalti.

O data rezolvata aceasta problema, ce alte motive ar mai fi pentru a nu-i accepta pe imigranti?

Un comentariu:

Arhitect Mihai V Popa spunea...

In sfarsit sunt de acord cu tine pe ceva....
Chiar am vrut sa vad ce parere ai despre subiectul asta.

Si as mai adauga ceva:
'Daca ne-au primit asa greu in spatiul Schengen sa-i primeasca la fel de greu si pe indivizii astia...care cred, sunt foarte periculosi'