joi, 29 octombrie 2015

Despre starea morala deplorabila a Romaniei

De ce este Romania in situatia asta morala deplorabila?

Cum a putut ajunge un militar semi analfabet vice-prim ministru?

Cum a putut ajunge un strungar sef al Camerei Deputatilor, mare mason?

Un las si un mincinos patologic prim ministru?

Cine crede ca oamenii astia au cine stie ce talente se inseala amarnic.

Fiecare in parte a fost pus acolo de catre cineva. Singurele lor calitati care i-au recomandat au fost ca indeplineau bine ordinele si nu carteau, nu aveau morala si in principiu erau dispusi sa faca orice pentru a ajunge in fata, pentru ca ei prin propria valoare nu ar fi putut mai mult.

O prelungire in timp logica si naturala a mentalitatii comuniste care a inversat complet valorile in societate: intelectualii de valoare mureau construind canalul Dunare-Marea Neagra in timp ce analfabetii conduceau tara.

Noi cetatenii nu avem cum sa scapam de un astfel de sistem ticalos si putred. Cand puterea o au prostii, incultii, complexatii nu ai ce sa le faci.

Singura sansa pe care o avem este ca americanii au nevoie de noi si atunci serviciile au motoarele turate la maxim pentru a mai curata un pic din toata aceasta mizerie adunata in zeci de ani.

Repet: in momentul de fata fara aceasta stare de fapt in care serviciile fac si desfac totul in tara nu am avea nicio sansa.

Ponta si oamenii de teapa lui ne-ar dezintegra. In micimea aia a sa Ponta ar putea face mai mult rau decat toti de dinaintea lui la un loc.

Asa niste mizerii umane conduc tara asta incat cand te gandesti la toate parca e prea mult. Oribil!

Imi e suficient sa ma gandesc la Calin Popescu Tariceanu si deja ma umplu de nervi...

Niciun comentariu: