joi, 5 noiembrie 2015

Revendicarea mea pentru dl Iohannis

Ii multumesc redactiei Hotnews ca a acceptat popularizarea initiativei mele de a avea un loc in care cei care dorim sa participam la consultari sa ne putem transmite mesajul.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20560465-propunere-cititor-pentru-klaus-iohannis-cum-decurga-dialogul-manifestantii.htm

Revendicarea mea principala pentru domnul Iohannis:

Sa se adopte o lege prin care sa se specifice foarte limpede, fara echivoc, procedura prin care se ridica imunitatea parlamentarilor cand acest lucru este cerut de catre procurori. Sa se specifice ca trebuie sa fie NEAPARAT vot public, sa nu fie NICIODATA vot secret, sa NU se poata ascunde in spatele unor urne cu bile.

Sa nu mai avem NICIODATA situatii in care parlamentarii isi apara colegii penali de procurori!

Daca cei din strada doresc sa ii ajut voi sustine si alte revendicari dar aceasta mi se pare cea mai importanta. Lupta anticoruptie este inca prioritatea zero din punctul meu de vedere.

Daca doreste domnul Iohannis sa ma invite la consultari, voi veni cu cea mai mare placere. Am participat la proteste de fiecare data cand am avut ceva constructiv de spus noi, cetatenii, sunt implicat de multi ani de zile in activism online pe teme care tin de societate.

Sunt un om simplu, nu sunt afiliat la niciun partid politic sau ONG.

Niciun comentariu: