miercuri, 16 decembrie 2015

Despre atacurile lui Basescu la servicii din 2014

De ce a lansat Basescu atacuri la serviciile secrete in apropierea alegerilor din 2014?

Noi toti am presupus ca motivul este puterea enorma pe care au acumulat-o serviciile, ca fac abuzuri, ca intercepteaza fara mandat, ca fac, ca dreg.

Fals!

Basescu lucra de pe atunci la decredibilizarea serviciilor pentru ca stia ca o data cu terminarea mandatului sau informatiile legate de modul in care a oprit interceptarea lui Dan Andronic vor ajunge la procurori si ca actiunile lui nu vor scapa fara urmari.

Apoi dupa ce DNA i-a facut dosar Elenei Udrea aceasta a iesit la atac mai virulent acuzandu-l de reavointa direct pe Florian Coldea.

In prima faza au sperat ca va castiga Ponta alegerile si vor scapa pentru ca Florian Coldea ar fi zburat din functie.

Apoi, vazand ca a castigat Iohannis, tot ce le-a mai ramas a fost sa se sustina intre ei, sa continue cu Miscarea Populara in speranta ca vor dobandi putere politica pe care sa o foloseasca in continuare pentru a se proteja de servicii.

Acum ca DNA-ul a ajuns la Andronic, probabil ca Udrea a renuntat sa il mai apere pe Basescu pentru ca vede ca oricum nu au sanse sa scape si atunci a ales sa faca publice informatiile, sa toarne la procurori sperand ca va obtine o intelegere pentru a scapa de anii grei de puscarie. La cate dosare are pe rol daca ar fi condamnata in toate nu cred ca ar mai iesi in viata din inchisoare...

Credeti ca americanii nu au aflat toate astea? Pai cum sa numeasca ei ambasador in Romania cand presedintele tarii era o canalie care lupta sa scape de puscarie ponegrind serviciile secrete ale tarii sale?

Niciun comentariu: