luni, 14 decembrie 2015

Se simte in aer mirosul arestarii lui Basescu

Se simte in aer mirosul arestarii lui Basescu.

Prin ce spune in acest articol practic Cristoiu denunta cum Basescu a ordonat serviciilor secrete sa opreasca interceptarea lui Dan Andronic.

Citand din jurnalul Elenei Udrea, spune asa:

"Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”

Deci practic SRI-ul interceptandu-l pe Dan Andronic l-au prins pe Basescu facand prostii!!!!!!!!!

Panicat, Basescu i-a chemat la ordin pe baieti si i-a constrans sa intrerupra interceptarile si implicit sa le tina la sertar pe cele care il incriminau pe el.

Stiti ce cred ca se intampla? Udrea s-a prins ca il vor lua pe Basescu oricum, asa ca incearca sa atraga bunavointa SRI-ului divulgand ea informatiile, inainte ca procurorii sa faca public cazul. Ceva in genul: "Baieti, uitati, colaborez!! Il dau in gat pe Basescu!!! Fiti mai milostivi".

Cristoiu publica informatia pentru a ii face pe plac Elenei Udrea si din orgoliu de jurnalist, pentru ca vrea sa fie primul care o da. O coafeaza un pic ca sa fie in ton cu elucubratiile lui cu binomul dar informatia tot o da.

Sa vedem, intuiesc bine?

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-13-decembrie-2015/

Niciun comentariu: