luni, 14 decembrie 2015

Tricky Dick

Stiti ce inseamna "tricky dick"?

Este un joc fain de cuvinte in engleza: inseamna atat "penis inselator" cat si "un Richard (alintat) inselator".

Asa ii spunea lui Richard Nixon un rival politic: tricky Dick.

Dupa cum stiti, Nixon a fost pus sub acuzare in timp ce era presedinte pentru abuzurile in cazul Watergate si ulterior a fost gratiat de catre urmatorul in functie: Gerald Ford.

Ce chestie....avem o democratie liberala tanara, in varsta de doar 26 de ani si deja avem un "tricky dick" al nostru: Traian Basescu.

Daca este adevarat ce a scris Udrea in jurnalul ei inseamna ca Basescu a mintit o tara intreaga intr-un hal greu de imaginat cat timp a fost presedinte.

Este usor de inteles acum de ce nu a avut Romania atatia ani de zile ambasador plin al SUA. Americanii stiau ce mizerii se intampla si ne-au tinut la poarta, asteptand sa vina un presedinte mai bun.

Cate implicatii!!!

Se pune, de exemplu, problema cvorumului pe care l-a facut PDL-ul fiind prezent in sala la a doua suspendare a lui Basescu. De ce au stat in sala asigurand cvorum sedintei cand il puteau apara plecand?

Nu zic ca acesta a fost motivul cvorumului dar parca altfel se vad acum lucrurile!

Vasile Blaga, de exemplu, capata o cu totul alta imagine. Parca dintr-o data imi devine extrem de simpatic! El este cel care a protejat PDL-ul de mafia Udrea-Basescu!!!!

Tineti minte ce va spun: avem si noi romanii un "tricky Dick".

Niciun comentariu: