vineri, 8 ianuarie 2016

Despre agresiunile sexuale din Germania

Poate suna ciudat, sexist, sociopat sau cum vreti voi dar dintr-un anumit punct de vedere eu ma bucur ca au aparut aceste probleme cu agresiuni sexuale in Germania, Suedia, etc.

De ce?

Pentru ca de atata corectitudine politica, feminism, progresism femeile si-au luat-o cam prea mult in cap.

Ati vazut doar exemplul acela in care un fotbalist a primit o amenda pentru ca a numit-o pe jurnalista care ii lua interviu "Baby". E drept ca asta s-a intamplat in Australia dar nu cred ca europenii nostri sunt mult diferiti.

A devenit un obicei pentru femei sa se victimizeze din orice prostioara, ca saracele sunt oprimate de porcii de barbati, ca nu li se acorda sanse, ca of, ca vai.

Sa le vedem acum ce mai zic cand vin niste primitivi din aceia din Orientul Mijlociu care nici nu inteleg ce inseamna egalitate de drepturi, corectitudine politica, discriminare, sexism etc. si sar direct pe ele, fara nicio discutie.

O sa le para rau dupa vremurile cand venea un barbat european si le zicea "Ce faci, pisi?".

"Vai, Marius, porcule, sexistule, deci tu vrei sa spui ca femeile trebuie sa se multumeasca cu un rau mai mic? Asa vezi tu lumea, porcule?"

:)

Si aici ajungem la esenta problemei.

A-i spune unei femei "Ce faci, pisi?" nu prea este un lucru rau.

Avand in vedere totusi nivelul superior de civilizatie al europenilor, animalul din interiorul barbatilor nu s-a schimbat insa a fost conditionat sa se mai abtina. Astfel, barbatii mediocri sau submediocri nu le mai abuzeaza atat de mult fizic pe femei ci se limiteaza la a le tachina verbal.

Pana la urma, sigur, nu este un comportament prea frumos sa fluieri dupa femei, sa le numesti "papusa" sau alte astfel de lucruri :)

Dar in acelasi timp nu este urat. Ati fi surprinsi sa vedeti la cat de multe femei le place. Sigur, se prefac suparate, jignite dar cateodata nu prea reusesc sa isi ascunda zambetul de pe fata. :)

Acum ca vin in Europa niste barbati cu adevarat primitivi sper ca femeile o sa isi recalibreze putin asteptarile, sa le aduca putin mai aproape de realitate.

Niciun comentariu: