vineri, 5 februarie 2016

Am gresit atacandu-l pe Vasile Blaga

Am gresit atacandu-l pe Vasile Blaga toti anii astia. Realitatea este ca am fost spalat pe creier de Basescu intr-un hal greu de imaginat.

Daca merita apreciat Basescu pentru ceva atunci pentru asta sigur: mizeria morala lipsita de margini prin care a dublat fiecare manipulare cu cate-o jumatate de adevar, mai o minciuna, mai o minciuna prin omisiune aducand lucrurile intr-un asemenea loc incat oamenii erau complet paraleli cu realitatea.

Ma uit acum ce am scris pe blog cand eram basist si imi e rusine cu mine... Nu prea multa rusine pentru ca totusi, au fost niste circumstante nu tocmai normale (atacul la statul de drept din 2012, mogulii, coruptia endemica, faptul ca Basescu era presedinte de dinainte sa incep eu sa urmaresc politica, etc.) si pana la urma e de inteles optiunea mea. Eu nu il sustineam pe Basescu neaparat cat sustineam orice care nu era PSD, Voiculescu, etc.

Nu este Vasile Blaga usa de biserica, asta e clar. Ginerele lui este anchetat pentru tot felul de magarii, o fi facut si el destule magarii la viata lui incepand cu Vama Bors si culminand cu functiile de ministru pe care le-a avut.

Este insa un politician foarte bun, care nu numai ca a supravietuit de la inceputurile FSN (este fondator al PD care a fost rebranduirea FSN-ului) dar sincer nu tin minte de la el sa fi auzit vreo pozitionare impotriva justitiei, a statului de drept.

Din ce tin eu minte Blaga mai tot timpul a fost "de partea noastra", daca se poate spune asa.

Va rog sa ma contraziceti daca aveti vreun contraexemplu dar oricum, scriu chestia asta pentru ca aceste lucruri trebuie spuse.

In Basescu mi-am bagat picioarele de mult dar asta nu este suficient. Trebuie sa mergem inapoi in trecut sa gasim toate persoanele din PDL cu care s-a razboit de-a lungul timpului si sa privim lucrurile de atunci cu ochii de acum sa vedem daca...mai vedem la fel.

Nu mai vad deloc la fel cum vedeam acum un an si ceva.

Niciun comentariu: