duminică, 14 februarie 2016

Dragnea, puscaria e locul tau!!!


Liviu Dragnea trebuie sa fie condamnat cu executare pentru fraudele pe care le-a facut la referendumul din 2012.

Sincer va spun, aproape ca imi venea sa accept condamnarea cu suspendare daca deconecta PSD-ul de Iliescu si toata mafia lui, daca sustinea votul prin corespondenta, schimbarea lui Ponta si alte lucruri.

Mai mai ca as fi acceptat sa ia cu suspendare si in sentinta definitiva pentru ca toate aceste lucruri s-au intamplat.

Vazand insa ca a promovat legea defaimarii si deci practic introduce in Romania odiosul discurs al corectitudinii politice ca noua imagine a PSD-ului va spun cu toata responsabilitatea ca nu imi doresc altceva mai mult de la statul de drept din Romania decat condamnarea CU EXECUTARE a lui Dragnea in dosarul fraudelor de la referendumul din 2012.

Orice alta sentinta va insemna un esec al regimului Iohannis si sincer nu am nicio problema sa militez impotriva castigarii unui al doilea mandat de catre Iohannis daca va fi cazul. Am mai spus-o si in trecut: daca Dragnea primeste cu suspendare inseamna ca justitia a facut blat si ca Iohannis a ales sa negocieze independenta justitiei pentru a obtine beneficii politice.

Repet: daca un om este responsabil pentru 1 milion de voturi fraudate la referendum si primeste condamnare cu suspendare, cate milioane oare trebuie sa fraudeze ca sa primeasca sentinta cu executare?

Dragnea, puscarie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: