miercuri, 27 iulie 2016

De ce ar fi bine sa castige Trump


De ce ar fi bine sa castige Donald Trump presedintia SUA?

Pentru ca daca vor castiga democratii va fi mai rau. La ei e genul asta de alegere, raul cel mai mic.

Nu e placut sa votezi un candidat care a spus toate tampeniile dar pe de alta parte oamenii stiu ca au fost doar vorbe multe dintre ele. Oamenii il stiu pe Trump cum este, un smecheras, genul capitalistului veros care a profitat la maxim de oportunitatile pe care le-a avut, ii place sa faca show, sa epateze.

Astea sunt exact lucrurile care plac oamenilor la el pentru ca este genul de om care spune lucrurilor pe nume.

Si dupa 8 ani de Obama americanii sunt satui de cata mizerie politically correct au fost obligati sa inghita de la democrati. Obama a facut tot ce a putut sa starneasca zazanie in societate, sa ii atate pe mediocrii si submediocrii care vor fi intotdeauna primii sa ceara beneficii, rente, bani nemunciti.

In SUA democratii sunt socialistii europeni. Nu merge facuta o analogie cu Romania dar daca am incerca totusi sa o facem partidul democrat ar fi PSD-ul lor. Cum sa votezi asa ceva? Cum sa votezi un partid care tot ce face este sa ii atate pe lenesi impotriva celor care muncesc si au o stare materiala mai buna?

Sunt multe brizbrizuri prin media lor, multa manipulare, smoke and mirrors dar la asta se reduce: partidul democrat sub Obama a slabit SUA si daca iese Hillary le va slabi si mai mult....pe Statele Unite ale Americii...caci ea este esenta partidului democrat, daca asta au facut pana acum, asta vor face si de acum incolo.

Niciun comentariu: