joi, 25 august 2016

Alte aberatii ale corectitudinii politice


Ca sa vedeti unde poate duce oroarea numita corectitudine politica. Am vazut un articol despre Trump in care se adresa comunitatii LGBTQ........si m-am intrebat oare de la ce vine Q-ul? Stiam ca LGBT vine de la Lesbian Gay Bisexual Transgender dar de Q habar n-aveam, asa ca am cautat pe Google.

Nu numai ca nu stiam de Q dar uitati cate mai sunt: LGBTTTQQIAA.

Adica: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Transsexual, Two-spirited, Queer, Questioning, Intersex, Asexual, Ally + Pansexual, Agender, Gender Queer, Bigender, Gender Variant, Pangender............

Stiti ce inseamna toate astea? Nu inseamna ca oamenii aia ar fi diferiti de noi ci vor pur si simplu sa isi gaseasca o nisa a lor pe care sa o poata folosi apoi pentru a cere drepturi suplimentare, rente si orice beneficii pe care nu le-ar putea obtine altfel.

Niste hipsteri oarecare frustrati ca grupurile feministe, pro-gay, etc. sunt deja pline, nu mai pot prinde pozitii de conducere ca sunt toate luate asa ca isi nascocesc tot felul de gaselnite din acestea si apoi cauta sa le fructifice cumva. E ca si cand nu poti ajunge sef de partid pentru ca e plin de membri aspiranti cu vechime mult mai mare decat tine asa ca iti faci propriul partid si te pui tu sef. Multa, multa vorba goala si prefacatorie pentru a lua ochii naivilor.

Niciun comentariu: