vineri, 14 octombrie 2016

Trump ar trebui sa castige

Ce inconstienti sunt oamenii.... Mie nu imi vine sa cred cat de multi nu vad cat de rau ar fi daca ar castiga Hillary. Aceiasi oameni au impresia ca Obama a fost un presedinte foarte bun.....cand de fapt el este printre cei mai slabi presedinti din istoria SUA.

Acum cativa ani, in timpul celui de-al doilea mandat, am citit un sondaj facut in SUA in care cei mai multi respondenti spuneau ca Obama este incapabil sa conduca. Asta spuneau americanii de rand.

Obama a fost un clovn, complet gol pe dinauntru, un costum bine apretat peste un manechin. Un dezastru de presedinte care nu a realizat nimic in 8 ani de presedintie, 4 dintre ei avand-o ca ministru de externe pe Hillary Clinton. Nu numai ca nu a realizat nimic dar a creat si o multime de falii in societatea americana, au ajuns oamenii sa nu mai respecte politia, se omoara pe strazi...

Daca va castiga Trump lumea va incepe sa vada ce dezastru a fost Obama pentru ca i se va arata adevarata lui fata. Daca nu va castiga Trump, vom continua in acelasi stil mincinos, corect politic, progresist, plin de dispret la adresa celor care au alta parere, celor care vor sa sustina adevarul si nu tot felul de constructii ideologice.

Niciun comentariu: