vineri, 28 octombrie 2016

Un nou razboi al ideologiilor

Ce se va intampla intr-o lume condusa de corectitudinea politica?

Refugiatii musulmani printre care multi pot fi deja radicalizati ar ajunge sa aiba mai multa protectie decat noi, in sensul ca daca ii critici vei fi automat aratat cu degetul de catre ceilalti ca fiind xenofob, intolerant, etc. in timp ce ei pot sa vandalizeze gari, parcuri si altele si nu se supara nimeni (pentru ca asa e felul lor de a fi...).

Se va ajunge sa se instituie, de exemplu, cote pentru negri la premiile Oscar, caci asta cer. Cand se va forma consiliul de administratie dintr-o firma de stat 50% dintre locuri vor fi pentru femei, indiferent daca pentru a atinge acest obiectiv va insemna ca unii vor fi mai putin pregatiti decat altii (pur si simplu sa nu fie destui candidati femeie pentru respectiva pozitie si atunci se vor aduce niste femei nepregatite suficient). Cota trebuie atinsa neaparat!..

Se va ajunge, cel putin in vest (ca la noi inca suntem decuplati din punctul asta de vedere) ca barbatii heterosexuali sa fie cei mai discriminati dintre toate categoriile. Toti ceilalti din punct de vedere politic vor fi mai multi decat ei: barbati homosexuali, feministe, lesbiene si alte categorii. Va fi un recul politic puternic pentru ca toti ceilalti considera ca barbatii au avut "prea mult timp puterea".

Vor aparea tot felul de astfel de aberatii pentru ca liderii politici in loc sa sustina ce este cu adevarat valoros vor pleca urechea tot mai mult la cerintele tuturor acestor categorii de oameni care vor cere avantaje si beneficii pentru ei in detrimentul celorlalti pentru ca vor avea multe voturi de aici.

"Pai bine, Marius, dar cam asa este si acum. Cei care vor bani nemunciti voteaza cu PSD, ceilalti cu PNL, USR, etc."

Asa este inca dar ce se va intampla este ca si electoratul PNL si USR se va scinda pe aceasta falie a corectitudinii politice. Aceste electorate au parti importante care nu voteaza cu PSD dar nici nu sustin valorile de dreapta, conservatoare. Astfel, simpatizantii PSD vor vota cu corectii politici pentru ca acestia "ofera" si si ceilalti mentionati mai sus din celelalte bazine electorale. Conservatorii vor ramane si mai minoritari decat acum.

Lumea va fi sedusa de aceasta idee ca oamenii pot trai bine toti, si cei care sunt de valoare si si cei care nu sunt buni de nimic. Cei din urma stiu ca nu sunt buni de nimic dar stiu la fel de bine ca daca au gura suficient de mare politicienii pana la urma le vor da si lor. De la cine vor da politicienii? De la cei care produc.

Uite asa....un nou razboi al ideologiilor.

Niciun comentariu: