sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Analistii lui peste

Cum trebuie luate parerile asa zisilor lideri de opinie romani care sunt impotriva lui Trump:

Ei au tot felul de discutii in privat cu diverse interese, gen o facultate de stiinte politice din SUA sau o fundatie americana democrata de la care spera sa primeasca o finantare pentru un proiect.

Si atunci, pentru a se arata obedienti si "de incredere" vin public cu genul asta de pozitii critice la adresa lui Trump. Toata lumea se uita in gura lor si se oripileaza gandindu-se cat de rau a ajuns SUA... cand de fapt mizerabilii isi fac propriile lor jocuri si se folosesc de notorietatea pe care o au ca sa isi atinga scopul aburindu-i pe oameni cu povesti cu strigoi.

Presedintele american reprezinta puterea executiva in SUA. Asta inseamna ca 8 ani de zile cat Obama a fost la Casa Alba interesele partidului democrat au avut acces la toate sursele de finantare de la stat.

Analistii nostri romani astfel au trebuit sa se dea bine pe langa entitati democrate pentru a putea colabora, a avea acces si ei la finantari, etc.

Si stiti cum e...cand vine banul usor nu iti mai pui problema de la un moment dat ca s-ar putea termina. I-a apucat lenea sa mai se zbata plus ca au pus si ei botul la propaganda lui Hillary si chiar au crezut ca va castiga. Ai nostri chiar se bucurau pentru ca asta insemna ca banul va veni in continuare.

Acum ca au castigat republicanii...analistii nostri sunt panicati, nu mai stiu ce sa faca. Au pupat atata timp la Obama si la ambasadorul lui ca acum nici nu mai stiu cum se procedeaza in a stabili o relatie noua... Si oricum nici nu vor mai putea asa usor pentru ca americanii nu sunt prosti. Vor stii cine a fost cu republicanii si cine a fost contra (adica toti) si nu o sa se lase prea usor.

Ce mai trebuie sa pupe in fund acum dragii nostri analisti... Parca se si potriveste: ANAList, pupat in fund...

Niciun comentariu: