duminică, 20 noiembrie 2016

Fatarnicii germani

Ce fatarnici sunt germanii. Ei se erijeaza in ultimii aparatori ai democratiei liberale, ii critica pe americani pentru populism, ii critica pe polonezi si unguri pentru masuri iliberale dar ei ce fac in timpul asta?

Merkel va candida pentru un al patrulea mandat de cancelar. Foloseste aceleasi argumente ca si Hillary: singura optiune care nu va aduce apocalipsa este ea. Oricine altcineva ar veni in locul ei ar duce lumea in prapastie, ea este singura noastra speranta...

Pai normal ca asa e... A parjolit terenul in jurul ei sa se asigure ca nu creste nimeni altcineva suficient de popular ca sa ii ia locul, normal ca nu exista alti candidati. Acelasi dispret al elitelor fata de popor este in Germania ca si in SUA lui Obama: "noi stim mai bine ce este bine pentru voi, lasati totul in seama noastra, noi va vom conduce spre propasirea neamului. DOAR NOI!"

Aaah....bun.....ca mai vine cateodata sa bage pe gat intregii Uniuni Europene imigranti pentru ca ei au probleme demografice e partea a doua...... Nu ei au exagerat.....noi suntem intoleranti, intelegeti?

"Mai, Marius, dar pe Merkel o voteaza poporul. Asta se numeste democratie. Ce nu iti convine?"

Daaaa, cum sa nu? Si pe Lukasenko in Belarus il voteaza poporul. Si pe Mugabe in Zimbabwe. Si pe Putin l-ar vota peste 100% din cei cu drept de vot, atat de popular este.

S-a betonat la putere Merkel, normal ca o voteaza poporul....Si apoi vine si da lectii SUA unde pana la urma tot ce s-a intamplat a fost ca poporul a dorit o schimbare, poporul nu a mai dorit corectitudine politica si elite care sa fie intangibile. Asta nu este fatarnicie din partea germanilor?

Niciun comentariu: