joi, 23 februarie 2017

Anticoruptia a castigat

Ce s-a intamplat de fapt in toti acesti ani cu DNA-ul? A avut loc o operatiune de curatenie coordonata de institutiile de forta ale statului impreuna cu sprijin din partea aliatilor. Romania a fost trecuta printr-o terapie de soc pentru ca asta era singura cale prin care retelele extinse de coruptie care au monopolizat toate aspectele vietii puteau fi destructurate, slabite, anihilate chiar.

De ce de ceva timp DNA-ul a lasat-o mai moale? Pentru ca s-a terminat treaba!!!!!!!! Nu mai exista o singura mare retea de coruptie si influenta care sa fi ramas in picioare.

Toti cei care dupa 1990 au acaparat puterea au fost cautati la dosare, multi capi importanti (Nastase, Voiculescu, Catalin Voicu, Vantu, etc.) au fost bagati in puscarie, altii mai putin importanti dar totusi puternici au fost bagati si ei in puscarie (Fenechiu, Mitrea, Seres, etc.), multi altii sunt in drum spre puscarie (Hrebenciuc, Ghita, etc.) iar restul sunt tinuti din scurt cu dosare in care nu stiu sigur daca vor primi cu executare sau cu suspendare (Dragnea, Tariceanu, etc.)

Nu inteleg de ce se agita atata lumea normala cand vine vorba de DNA. Cum zicea Pristanda: "Curat neconstitutional, dar umflati-l".

Da-i in pizda masii, scuzati expresia. Vai, saracul Videanu a fost achitat. Vai, saracul Radu Rusanu a fost achitat. Niste mafioti care au avut o influenta enorma, au taiat si spanzurat in domeniile lor si nu se dadeau dusi nicicum, tineau un intreg popor prizonier pentru ca ei aveau chef de a detine puterea la varf. Mai mult, stricau meciurile geopolitice ale aliatilor cu incapatanarea si provincialismul lor.

Ma doare absolut in cot daca s-au facut abuzuri. Ce treaba avem noi cu DNA-ul? Credeti ca va ajunge vreodata DNA-ul sa ne faca noua vreun dosar? Nu intereseaza pe nimeni ca s-au facut abuzuri. Doar mafiotilor le este frica si incearca din rasputeri sa se apere. Tocmai pentru ca am avut atat de multi mafioti nu aveam cum sa scapam de ei altfel decat in modul in care am scapat de ei...

Nu se vor mai intampla astfel de abuzuri pentru ca nu mai e nevoie. Lupta anticoruptie la varf s-a terminat, sistemul a castigat. Ar trebui sa ne bucuram!

Normal ca Dan Tapalaga sau alti jurnalisti nu vor spune veci asa ceva. Nu se poate spune asa ceva in mod "oficial". Asta nu inseamna insa ca nu a fost asa si ce bine ca asa a fost!!!!!!

P.S. Articolul lui Dan Tapalaga il puteti gasi aici.

Niciun comentariu: