duminică, 5 martie 2017

Exagerarile cu Rusia

Se vehiculeaza non stop acuzatii la adresa lui Trump si a apropiatilor lui ca sunt oamenii lui Putin, ca sunt manevrati de rusi, ca Rusia manipuleaza cancelariile europene, etc.

In lista cu PIB-urile pe anul 2016 Rusia este un pic deasupra Spaniei, desi este tara cu cea mai mare suprafata din lume. Acum hai sa luam propozitia de mai sus, sa inlocuim Rusia cu Spania si sa vedem cum suna:

"Se vehiculeaza non stop acuzatii la adresa lui Trump si a apropiatilor lui ca sunt oamenii lui Rajoy, ca sunt manevrati de spanioli, ca Spania manipuleaza cancelariile europene, etc."

Te apuca rasul :) In afara de un portavion care scoate foarte mult fum, de niste avioane care din cand in cand mai aterizeaza in ocean, de masini cu ale caror manere ramai in mana cand incerci sa deschizi usa, rusii nu prea au cu ce sa se mandreasca....si atunci stai sa te intrebi cum de nu vad oamenii cat de exagerate sunt acuzele la adresa lui Trump. Hai sa zicem, cu armata pe care o are Rusia ar putea cuceri poate usor Romania...a pretinde insa ca pot crea probleme americanilor in competitia globala e o copilarie.

Mai jos puteti vedea un exemplu...

Niciun comentariu: