marți, 29 august 2017

Legatura dintre inceputul crizei si Merkel


Am inteles intr-un final jocul! Tot timpul ma intrebam de ce naiba Germania accepta sa impuna sanctiuni economice Rusiei. Dupa cum se poate observa cu ochiul liber, Germania de fapt urmareste sa sprijine Rusia. Fac impreuna gazoductul Nord Stream 2, Mercedes construieste o fabrica langa Moscova, Schroeder este ales in functii importante in Rusia. E clar ca Germania si Rusia se pupa foarte bine pe gingii.

Si atunci de ce totusi Germania a acceptat ca UE sa impuna sanctiuni economice Rusiei? Raspunsul este ca asa au vrut americanii.

La putin timp dupa ce Trump a ajuns la Casa Alba, Merkel i-a facut o vizita. In acea vizita, pe langa altele, Merkel i-a cerut lui Trump sa amane declansarea crizei economice pana dupa alegerile parlamentare din septembrie. La schimb, Trump trebuie sa-i fi cerut ceva si acest ceva sigur a continut si sanctiunile economice impotriva Rusiei. Veti vedea ca foarte probabil dupa ce Merkel castiga al patrulea mandat de cancelar, sanctiunile UE impotriva Rusiei nu vor mai fi innoite.

Si in acel moment o sa inceapa istoria sa curga.

Niciun comentariu: