sâmbătă, 9 septembrie 2017

Iohannis si fuga de responsabilitate


Stiti cum e Iohannis? Imaginati-va un parinte care nu a fost atent, si-a scapat copilul din brate si i-a luxat glezna de trebuie sa stea doua saptamani cu piciorul in ghips. Merge la o plimbare prin parc cu copilul in carucior si ceilalti se uita la parinte cat de grijuliu e cu copilul si il admira zicand "Asta da parinte devotat si iubitor"...dar ei de fapt nu stiu ca se intampla asta pentru ca el se simte super vinovat ca stie ca din cauza lui copilul e cu piciorul in ghips.

Si apoi acest parinte se ia cu ale lui si uita sa ii dea jos ghipsul copilului dupa doua saptamani, ii place ca oamenii se uita admirator la el si atunci il mai lasa putin cu ghipsul, ca are el un interes de imagine.

Asta e Iohannis. Ghipsul e Dragnea, evident.

Mai tineti minte cand se negociau legile electorale, inainte de alegerile parlamentare? Iohannis a vrut neaparat vot prin corespondenta, ca asa a promis in campanie, asa ca a acceptat sa se faca vot intr-un singur tur la alegerile locale. Pe langa asta, votul prin corespondenta a fost o bataie de joc nefunctionala. Deci nu a realizat nimic, ba mai mult, a facut rau. Apoi l-a scos pe Blaga din joc de la PNL, l-a tinut pe Ciolos docil...

Si noi acum trebuie sa ii dam un al doilea mandat?

Niciun comentariu: