sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Mascarada anti justitie a lui Iohannis

Stiti cine este de vina pentru toata tarasenia cu asa zisa lupta anti justitie a PSD-ului? Va spun eu: il cheama Klaus Iohannis. Daca nu l-ar obliga pe Dragnea si ai lui sa faca toata aceasta mascarada ca sa tina populatia suparata si pregatita sa iasa in strada PSD-ul ar avea cea mai buna guvernare dintre toate pe care le-a avut. Intr-o perioada de crestere economica ar fi putut face foarte multe lucruri bune, pe unele le si fac dar daca ar fi fost lasati sa faca tot ce isi doreau Romania s-ar fi dus in cap. PSD-ul ar fi ajuns la cote de incredere de peste 50% de unul singur, ar fi castigat si presedintia si parlamentul pentru mult timp de acum incolo.

Daca Iohannis de varza ce este nu a fost in stare sa aduca PNL-ul la guvernare in urma alegerilor din 2016 tot ce i-a mai ramas sa faca este acest damage control. Uitati-va ce se intampla in sondaje (aici). Iohannis nu face nimic, practic nu exista si creste in sondaje in timp ce Dragnea a scazut la sub 20%. Cat de prost il credeti voi pe Dragnea sa se detoneze asa de unul singur? Cat de prosti ii credeti pe consilierii lui?

Asta este situatia. Iohannis l-a pus pe Dragnea sa fie the bad guy, sa atraga oprobriul public ca sa ramana cat de cat un echilibru democratic in Romania si cu aceasta ocazie sa mai castige un al doilea mandat de presedinte.

Niciun comentariu: