luni, 29 ianuarie 2018

Am vazut totul inca din decembrie 2016

Uitati ce limpede am vazut totul inca din decembrie 2016. Doua postari de pe Facebook.

12 decembrie 2016 (la o zi dupa alegerile parlamentare)
"In momentul de fata Klaus Iohannis este o vulnerabilitate pentru Romania. Nu va faceti iluzii de genul "trebuie sa il sustinem pentru ca este singurul exponent al dreptei care a mai ramas in institutiile statului". Daca mergem in continuare pe mana lui in 2019 va pierde alegerile in fata candidatului PSD si vom ramane in vecii vecilor cu guvernare PSD.
Dreapta trebuie sa isi gaseasca o persoana credibila, cu priza la public, in care sa investeasca toate energiile in vederea castigarii prezidentialelor din 2019. Iohannis nu mai poate fi o optiune. Nu mai are cum sa creasca in sondaje, este terminat din punct de vedere politic si daca ne incapatanam cu el o sa pierdem pe termen lung."

21 decembrie 2016
"Era un feeling bun in societate, oamenii apreciau guvernul Ciolos, erau indignati de toate hotiile din sanatate care au fost devoalate in mandatul lui, erau multumiti ca se fac demersuri de debirocratizare, etc.
Premisele erau foarte bune pentru a avea un rezultat bun pentru dreapta politica: guvernul de dreapta, presedintele de dreapta, poporul pornit impotriva coruptiei.
Vazand asta ce s-a gandit el? Este momentul sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura: sa transeze o data pentru totdeauna lupta pentru putere din interiorul PNL in favoarea lui si sa isi asigure un al doilea mandat.
Restul stiti si voi ce s-a intamplat: l-a rezolvat pe Vasile Blaga, demobilizand complet jumatate de partid si pe Alinuta a pus-o sa il tina pe Ciolos cat mai docil. Klaus "Fals in acte" Iohannis si-a dus de rapa mandatul, si-a dus de rapa partidul, i-a dat o legitimitate stangii mafiote cum nu a avut niciodata.
Ce mai e de zis? Dan Tapalaga spune ca Iohannis ar trebui sa fie "un punct de echilibru in stat"? "Fals in acte" al nostru este o insulta la adresa votantilor lui si a tuturor eforturilor care s-au facut pentru a aduce tara pana in 10 decembrie."

Niciun comentariu: