luni, 29 ianuarie 2018

Discutie intre Coldea si Dragnea in decembrie 2016

Ce au discutat Florian Coldea si cu Liviu Dragnea dupa alegerile din decembrie 2016? (Posibil sa fi fost si Iohannis chibitz pe acolo)

F.C. - Ce ai de gand sa faci, Liviule?
L.D. - Stii ce cred ca o sa fac? O sa fac o guvernare cum nu a mai vazut tara asta in viata ei. Ca la carte.
F.C. - Hai, ba, da-o dracu...Cum sa faci asa ceva? Esti nebun? Pai ne termini, ba baiatule! O sa luati tot: si presedinte, si parlament. Nu se poate asa ceva.
L.D. - Ei na...Cum sa nu? Vrem binele tarii, Floriane! Noi vrem sa dam tarii 4 ani de guvernare ireprosabila si tu te opui? Cum e posibil una ca asta? Pai nu era vorba de Patria a priori?
F.C. - Hai, lasa-ma cu vrajeala, stii ce vreau sa zic. Nu merge asa, baiatule, ca ducem tara asta in sant. Hai, da-mi o mana de ajutor. Da-mi si mie ceva. Ne ajuti la faza asta si esti cel mai tare.
L.D. - Pai si ce sa fac?
F.C. - Pai...faci tu cum faci de dati cu batul in balta cu guvernul sa pierdeti si voi niste procente si gata treaba.
L.D. - Nu pot sa fac asta, Floriane. Ma termina astia la partid. Crezi ca-s prosti? Nu merge asa.
F.C. - Mda...Pai uite cum facem. Teoretic, interesul vostru este sa dati in Iohannis, sa il atacati, sa demonstrati ca este un presedinte slab. Pai atunci trantiti mai multe guverne. Puneti-l pe Iohannis sa numeasca niste prim ministri foarte slabi, mimati niste conflicte si apoi ii dati jos. Totul va parea ca de fapt il sapati pe Iohannis dar in acelasi timp va sapati si imaginea voastra. Cum ti se pare?
L.D. - Deci in loc sa guvernez bine tu zici sa ma pun sa imi dau jos guvernele?! Esti nebun?
F.C. - Asta este, Liviule... Hai... Fii baiat bun. Ai incredere in mine.
L.D. - Bine, Floriane, dar vezi ca nu merge facuta faza asta prea mult. Eu nu sunt dispus sa ma compromit complet pentru tara asta. O facem dar lasa-mi si mie niste spatiu de manevra. Nu sunt sinucigas, ce naiba?
F.C. - Bine, bine. Lasa ca avem grija.

Niciun comentariu: