duminică, 26 august 2018

Iohannis si scara de bloc

Sa zicem ca o scara de bloc si-a ales o firma care sa administreze treburile curente timp de cativa ani, cu contract fix, si pe durata colaborarii se intampla tot felul de lucruri: se sparg niste tevi vechi si se inunda jumatate de bloc (“nu aveam de unde sa stim ca sunt chiar asa de degradate tevile”), se izoleaza termic blocul dar se folosesc materiale prea proaste si ulterior incepe sa cada tencuiala si chiar placile izolante (“nu aveam de unde sa stim ca firma respectiva nu face treaba de calitate”) si se pune un interfon care nu functioneaza prea bine ca desi apesi pe buton ca sa se deschida usa de la intrare nu se deschide intotdeauna si trebuie sunat de mai multe ori (“ni s-a spus de la firma de interfoane ca au folosit cele mai bune tehnologii”).

Dupa cum vedeti, dupa fiecare eveniment negativ scuze s-au gasit, chiar unele credibile.

Ce va face scara de bloc dupa expirarea contractului cu firma de administrare? Vor semna un nou contract cu aceeasi firma, doar administratorii au fost de buna credinta dar cumva lucrurile nu s-au potrivit si au avut ghinion, nu?... Nici vorba. Nu stiu cum sa va zic dar orice scara de bloc ar renunta la firma aia si ar cauta alta spunand ca nu accepta sa fie dusi cu vorba de niste incompetenti si sa mai si dea o groaza de bani.

Cam asa e si cu romanii si Iohannis. Iohannis nu a facut nimic si ce a facut a iesit foarte prost. Ce fac romanii? Ii mai dau un mandat. Foarte logic, nu? “Pai ce putea sa faca altceva, Marius?”....

Cand vine vorba de scara de bloc romanii se descurca perfect. Cu alegerea presedintelui stau mai prost...

Niciun comentariu: